Wij geven graag antwoord

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet bij? Schroom dan niet om het ons te laten weten. Neem contact op met Allhorses.

Het is onze missie om de paardenmarkt naar een hoger niveau te tillen door meer succesvolle matches en positieve ervaringen te creëren. We geloven dat we, door naast advertenties, ook uitgebreide begeleiding en ondersteuning te bieden, een platform faciliteren waarop kopers en verkopers met vertrouwen succesvolle transacties kunnen realiseren.  We willen een waardevolle toevoeging bieden voor de paardenliefhebbers en de gemeenschap versterken.

Allhorses is een app waar vraag en aanbod rondom paarden en pony’s elkaar vindt. Daarnaast bieden wij additionele diensten die kopers en verkopers begeleiden in hun aan- en verkoopproces, juridische templates en een blog met praktische tips die je ondersteunen bij elke stap. Van het vinden van het perfecte paard of koper tot het afronden van de verkoop, AllHorses staat voor je klaar!

 

AllHorses is gericht op zowel kopers als verkopers van paarden en pony’s die het belangrijk vinden om op eerlijke, transparante basis een succesvolle match te kunnen realiseren.

Wij willen de paardenmarkt naar een hoger niveau tillen en zijn daarom meer dan een marktplaats. Zo kun je, naast advertenties plaatsen en zoeken, ook gebruik maken van onafhankelijke experts en handige templates die jou helpen in het maken van de juiste keuzes en het bepalen van de volgende stap in je aan- of verkoopproces.

Allhorses gebruiken is eenvoudig:

– Download de app in de App of Play Store;
– Maak een account aan;
– Maak of zoek advertenties en kom in contact met kopers en verkopers
– Onder het kopje ‘Diensten’ bovenaan de home screen in de app kun je andere diensten afnemen.

Ja, AllHorses biedt zowel juridische templates als een medische second opinion aan haar gebruikers. Beide opties kun je vinden onder het kopje ‘Diensten’ bovenaan het homescreen van de app.

Download de allhorses app

Download de app en ervaar zelf de voordelen van Alhorses app

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor het laatste nieuws, updates, events, tips en meer!