Wij helpen

Kopers en verkopers, bij elke stap

Aankoop

Advertenties

Zet jouw paard of zoektocht in de spotlight en plaats een verkoop- of zoekadvertentie in de Allhorses app. Eenvoudig, effectief en betrouwbaar.

credit-card-v2.png

Feedback op foto's en video's

Ontvang feedback op foto’s en video’s van een professional op beeldmateriaal van het paard dat jij op het oog hebt. Eerlijk, specialistisch en onafhankelijk.

invesment.png

Begeleiding Bezichtiging

Laat je adviseren door een professional bij bezichtigingen. Een getraind oog, eerlijke feedback en advies rondom de betreffende match helpen je de juiste keuze te maken.

Medische keuring

Medische keuring

Ontvang een second opinion van röntgenologisch materiaal door de nummer 1 paardenkliniek van Nederland. Een onafhankelijk advies van allerbeste, speciaal voor jou.

Koopcontract

Juridische documenten

Leg gemaakte afspraken op een waterdichte, passende wijze vast. Maak gebruik van onze handige templates, opgestelde door juridische professionals in paardenrecht. Zo kun je zeker van je zaak, veilig en professioneel kopen of verkopen.

Zelf service via de app

Zelf service via de App

Via de Allhorses app kun je zelf alles regelen, zowel het contact met de (ver)koper als het aanschaffen van aanvullende diensten om je aan- of verkoop soepeler te laten verlopen.

Download de allhorses app

Download de app en ervaar zelf de voordelen van Alhorses app

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor het laatste nieuws, updates, events, tips en meer!